Πως να κάνεις τα πάντα : περισσότερες από 200 πρωτότυπες ιδέες για να δημιουργείς, να διασκεδάζεις, να εκπλήσεις τους φίλους σου... - Woodward, John (Βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, 2012)
Ξέρεις πώς να γλιτώσεις από έναν αλιγάτορα, να κάνεις σέρφινγκ ή να προσγειώσεις αεροπλάνο; Μπορείς να φτιάξεις ιγκλού, να μαγειρέψεις με ξύλα ή να πάρεις δακτυλικά αποτυπώματα; Προσπάθησες ποτέ να περάσεις μέσα από χαρτί ή να αιωρηθείς στο κενό; Όχι; Τότε, πραγματικά χρειάζεσαι αυτό το βιβλίο. Θα σου μάθει πώς να κάνεις όχι μόνο αυτά, αλλά και ένα σωρό άλλα πράγματα που πάντα ήθελες να κάνεις χωρίς να το ξέρεις. Πράγματα χρήσιμα, κόλπα άπαιχτα, εντυπωσιακά και διασκεδαστικά. Βήμα βήμα θα δεις πώς να φτιάχνεις, να εξερευνάς και... τέλος πάντων πώς να κάνεις σχεδόν τα πάντα, αλλά σίγουρα τα πιο σημαντικά. Τι περιμένεις λοιπόν; Συνεργάτες: Francesca Baines, Carron Brown, Steven Carton, Jenny Finch, Joe Fullman, Clare Hibbert και James Mitchem.