Η θυμωμένη μπετονιέρα - Μπασλάμ, Δημήτρης, 1967- (Επόμενος Σταθμός, 2013)
Πανικός. Μεγαλύτερος πανικός. Μία τσιρίδα. Ανεργία. Ένα υπερσχέδιο. Μία απεργία. Μία λιποθυμία. Μία εξαφάνιση. Ένας Γάιδαρος Σέρφερ. Μία χορωδία με τερλίκια. Ένα δεύτερο υπερσχέδιο... Όλα αυτά, μετά την μικρή ανακοίνωση στο ραδιόφωνο πως: Διακόπτεται επ' αόριστον κάθε εργασία.