Μία αγάπη, επτά χρώματα και ένας λύκος - Πιπίνη, Αργυρώ (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2007)
Τρεις συγγραφείς παιδικών βιβλίων (Αργυρώ Πιπίνη, Κώστας Χαραλάς, Χαρά Γιαννακοπούλου) ταξιδεύουν με τρεις αγαπημένους τους ζωγράφους-εικονογράφους (Μάρια Μπαχά, Σοφία Βλαζάκη, Βασίλης Παπατσαρούχας).