Καλημέρα γερο-Γουότς - Κάσσαρης, Δημήτρης (Μικροί θησαυροί : Δεύτερο βήμα, 2000)
Ο γερο-Γουότς ήταν ευτυχισμένος με την ήρεμη ζωή που είχε διαλέξει να ζει, με τα ρολόγια, το Φλουάρ και τους βασιλικούς του, όμως εκείνη η Δευτέρα ήταν διαφορετική. Μια δυσάρεστη έκπληξη τον περίμενε. Κάτι παράξενο συνέβαινε. Τίποτα δεν λειτουργούσε στο μαγαζί του. Τι ήταν αυτό που έκανε όλα τα ρολόγια να σταματήσουν στις δώδεκα παρά πέντε λίγο πριν τα μεσάνυχτα; Ποια αόρατη δύναμη υπερνίκησε την τελειότητα, τη γνώση και την ακρίβεια, που είχε δώσει ο γερο-Γουότς στα πιο ακριβά ρολόγια του κόσμου;