Πως να ψυχολογείτε πρακτικά τους άλλους - Nierenberg, Gerard I. (Αναστασιάδη, 1990)
να παίξιμο του ματιού, ένα χαμόγελο, το σταύρωμα των ποδιών, ακόμα κι ένα κουμπωμένο ή ξεκούμπωτο σακκάκι περιέχουν αποκαλυπτικές, κοινωνικές, σεξουαλικές και συναισθηματικές σημασίες, που μπορούν να σας δείξουν...