Ο Θεός κι η ψυχή μας : εθνοψυχογράφημα : το Α και το Ω της ελληνικής παράνοιας - Καββαθάς, Βασίλης, 1944- (Καστανιώτης, 1994)
ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ «ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ» (Επί της παραλίας) Όπου οι «θαμώνες» λένε ελεύθερα το μακρύ και το κοντό τους για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Κουβέντα να γίνεται...