Κωνσταντίνου Λασκάρεως γραμματική : Μεδιολάνω 1476 : επιτομή των οκτώ του λόγου μερών - Λάσκαρης, Κωνσταντίνος, 1434-1501 (Κάδμος, 2007)
Οι εκδόσεις Κάδμος ανετύπωσαν το πρώτο ελληνικό βιβλίο της Γραμματικής του Κωνσταντίνου Λασκαρέως με σκοπό να προσφέρουν στο αναγνωστικό κοινό ένα συλλεκτικό βιβλίο πολιτισμού και ιστορίας της παιδείας του Ελληνισμού.