Εσχατολογικά : η αλήθεια των προφητειών - Παναγόπουλος, Αλέξιος Π., 1966- (Διψώ, 1998)
Μέσα στην παγκόσμια σύγχυση, με τα τόσα παράξενα για τον κόσμο και αποκαλυπτικά γι' αυτούς που ερευνούν τις γραφές, το βιβλίο αυτό δίνει σοβαρές απαντήσεις· κατανοητές για κάθε ηλικία και απευθύνεται σ' αυτούς που ανησυχούν με τα διακαώς αυξανόμενα και εξελισσόμενα ραγδαία "Σημεία των Καιρών". Τα σημεία του τέλους της ιστορίας του ανθρώπινου γένους και του κόσμου όλου. Τα σημεία του 8ου αιώνος είναι αυτά τα οποία επαληθεύουν και εκπληρώνουν την συνολική αλήθεια των προφητειών.