Τα αγαπημένα παραμύθια. - Andersen, Hans Christian, 1805-1875 (Το Ποντίκι, 2007)
"Η μικρή γοργόνα", "Το μολυβένιο στρατιωτάκι", "Η βασίλισσα του χιονιού", "Το κοριτσάκι με τα σπίρτα", είναι μερικά μόνο από τα παραμύθια που περιέχονται στη συλλογή που κρατάτε στα χέρια σας και μιλούν για την ανθρώπινη φύση. Ιστορίες που μας διδάσκουν τη βαθιά πίστη, τη μεταμέλεια και πάνω απ' όλα την αγάπη και τη δύναμη της που κάνει όλα τα όνειρα πραγματικότητα. Ιστορίες δοσμένες μοναδικά από την αθάνατη πένα του αγαπημένου Δανού παραμυθά.