The success manager : οδηγός προς ανερχόμενους - Joly, Maurice, 1831-1878 (Management, 2001)
Το κείμενο αυτό γράφτηκε το 19ο αιώνα και αποτέλεσε οδηγό για πολλούς ηγέτες, τόσο της εποχής του όσο και μεταγενέστερους. Σπάνια θα συναντήσει κανείς τόσο σαφή και ξεκάθαρη σκέψη, που έχει τόσο καλά θεμελιώσει θεωρητικά την τέχνη της κοινωνικής αναρρίχησης, τόσο έντιμο λόγο και άριστη γνώση της ανθρώπινης ψυχής.