Οι 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων : δραστικά μαθήματα προσωπικής αλλαγής - Covey, Stephen R. (Κλειδάριθμος, 2000)
Στις "7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων", ο Stephen R. Covey παρουσιάζει μια ολιστική, ολοκληρωμένη, επικεντρωμένη σε αρχές προσέγγιση για την επίλυση προσωπικών και επαγγελματικών προβλημάτων. Με διεισδυτικές επισημάνσεις και χαρακτηριστικές αληθινές ιστορίες, ο Covey καλύπτει βήμα προς βήμα τη διαδρομή για να φτάσουμε να ζούμε με δικαιοσύνη, ακεραιότητα, εντιμότητα και αξιοπρέπεια.