Επάγγελμα αρραβωνιαστικιά : μυθιστόρημα - Δεμίρη, Γεωργία (Ελληνικη λογοτεχνία / Ψυχογιός, 2012)
Η κρίση έχει πλήξει τους πάντες αλλά η Αρετή, που βαδίζει πάντα βάση σχεδίου, είναι ευτυχισμένη γιατί νομίζει ότι τα έχει όλα υπό έλεγχο. Είναι υψηλόβαθμο στέλεχος σε μια μεγάλη εταιρεία, είναι σχεδόν αρραβωνιασμένη με έναν άνδρα που την αγαπάει και το όνειρο της να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Ώσπου έρχεται μια μέρα που όλα όσα θεωρούσε δεδομένα ανατρέπονται και ο κόσμος γύρω της καταρρέει. Απολυμένη και απατημένη αναγκάζεται να ξεκινήσει από την αρχή και να προσπαθήσει να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Όμως, όπως πολύ σύντομα θα ανακαλύψει, το να βρει κανείς δουλειά στην εποχή μας δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Κι εκεί που κοντεύει να απελπιστεί τελείως, κάποιος της προτείνει ένα εξαιρετικά ιδιότυπο αλλά πολύ προσοδοφόρο «επάγγελμα». Παρά τις επιφυλάξεις της η Αρετή δέχεται και γνωρίζει πολλούς και διαφορετικούς άντρες, ο καθένας με τις δικές του ιδιαιτερότητες. Και τα πράγματα θα μπλεχτούν ακόμη περισσότερο όταν θα γνωρίσει τον έναν, τον μοναδικό, τον απόλυτο, εκείνον που θα την κάνει να τον ερωτευτεί παράφορα...