Savoir vivre - Ζαμπούνης, Χρήστος Κ. (Φερενίκη, 2002)
Ποια είναι τα ανεπίτρεπτα λάθη στο τραπέζι;Τι κάνουμε εάν ξεχάσουμε το όνομα ενός ανθρώπου που θέλουμε να συστήσουμε;Τι φοράμε, πού κι πότε;Ποια είναι η σειρά προβαδίσματος;Πώς πρέπει να φερθούμε σε μια τηλεοπτική εκπομπή;Πού και πότε δίνουμε φιλοδώρημα;Πώς συμπεριφερόμεθα στον χώρο εργασίας;Σ' αυτά και άλλες τρεις χιλιάδες ερωτήματα, που καλύπτουν όλες τις εκφάνσεις της ζωής, από τη γέννηση έως το τέλος, απαντά το παρόν εγχειρίδιο.Ένας σύγχρονος οδηγός, προσαρμοσμένος στην ελληνική πραγματικότητα, που αποδεικνύει ότι οι καλοί τρόποι δεν είναι ψυχαναγκασμός, αλλά ο ασφαλέστερος τρόπος για να γίνει η ζωή μας καλύτερη.