Εγχειρίδιο διαπραγμάτευσης : πώς θα διαπραγματεύεστε με επιτυχία από το Α ως το Ζ - Kennedy, Cavin (The Economist, 2003)
Όλα σχεδόν τα επιχειρηματικά ζητήματα - αλλά και τα ζητήματα της ζωής γενικότερα - έχουν κάποια σχέση με τις διαπραγματευτικές δεξιότητές μας, είτε επιδιώκουμε το κλείσιμο μιας συμφωνίας, είτε οργανώνουμε μια ομάδα για να ασχοληθούμε με την υλοποίηση μιας συμφωνίας, είτε ζητούμε αύξηση μισθού, είτε ζητούμε την εξόφλησή μας, είτε ακόμη και σε λιγότερο σημαντικά ζητήματα, όπως ποιος κάνει τις αγορές για το σπίτι. Το εγχειρίδιο Pocket Negotiator μας παρέχει πρακτικές οδηγίες με τρόπο σαφή, περιεκτικό και έξυπνο, καθώς και μια θεώρηση των ικανοτήτων αλλά και της ψυχολογίας που απαιτούνται στις διαπραγματεύσεις, προκειμένου να γευτούμε την επαγγελματική επιτυχία.