Βήμα βήμα ως τη Λαμπρή με Κυρά Σαρακοστή - Σπύρου, Ελισάβετ (Εν Πλω, 2013)
Το σετ περιέχει: 1. Τη ζωγραφιά της Κυρά Σαρακοστής σε σκληρό χαρτόνι 2. Το βιβλίο "Βήμα βήμα ως τη Λαμπρή με Κυρά Σαρακοστή" με 36 εικονογραφημένες σελίδες και έμμετρο κείμενο με την παρουσίαση του εθίμου 3. Ειδική θήκη για την τοποθέτηση και φύλαξη του βιβλίου 4. 7 μικρά ποδαράκια, που συμβολίζουν τις 7 εβδομάδες της Σαρακοστής και αφαιρούνται ανά εβδομάδα 5. 7 διπλόκαρφα για την τοποθέτηση των ποδιών της Κυρά Σαρακοστής Μια συλλεκτική έκδοση για ένα από τα παλαιότερα έθιμα του τόπου μας! Την "Κυρά Σαρακοστή", ένα ιδιότυπο ημερολόγιο για την περίοδο της Μεγάλης Σαρακοστής, που βοηθά τα παιδιά να ανακαλύψουν την πνευματική αξία και το νόημα της νηστείας.