Chanel Νo 5 - Hoffman, Jilliane, 1967- (Ξένη λογοτεχνία / Πατάκης, 2004)
Όταν μια κορυφαία δημόσια κατήγορος έρχεται αντιμέτωπη με το πιο αρπακτικό που συνάντησε ποτέ, η υπόθεση καταλήγει αναπόφευκτα σε ένα σκληρό δίλημμα, την επιλογή ανάμεσα στην επιλογή δικαιοσύνης και στην ανταπόδοση. Εμπνευσμένο από την εμπειρία της συγγραφέα ως βοηθού εισαγγελέα στο Μαϊάμι, το βιβλίο είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά μυθιστορήματα των τελευταίων ετών.