Θεσσαλονίκη : έκθεση έργων τέχνης Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών - Γρηγοριάδου, Γεωργία; Δαρδαβέσης, Θεόδωρος Ι. (Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης, 2012)
Ο κατάλογος περιλαμβάνει φωτογραφική απεικόνιση από ένα έργο των 39 καλλιτεχνών μελών του Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε. που έλαβαν μέρος στην έκθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην «Αίθουσα Τέχνης Φ.Α.Α.Θ.» την περίοδο από 12 έως 22 Δεκεμβρίου 2012. Περιλαμβάνει, επίσης, 14 ποιήματα μελών της «Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος».