Κατασκευές από το ουράνιο τόξο - Δημόπουλος, Χρήστος (Ψυχογιός, 2013)
Αντί να βλέπουμε τηλεόραση, να καθόμαστε με τις ώρες πάνω από τον υπολογιστή μας ή να παίζουμε χαζά βιντεοπαιχνίδια, είναι πολύ καλύτερο να περνάμε την ώρα μας κάνοντας κάτι δημιουργικό. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να πιάσουμε στα χέρια μας χαρτιά, μολύβια, μπογιές και ψαλίδια, να εξασκήσουμε τη δεξιοτεχνία μας, να ακονίσουμε τη φαντασία μας, να αισθανθούμε τη χαρά της δημιουργίας, ότι κάνουμε, δηλαδή, κάτι μόνοι μας και χωρίς μάλιστα να ξοδεύουμε το χαρτζιλίκι μας! Στο βιβλίο αυτό με τις κατασκευές απo το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, ο Χρήστος Δημόπουλος συγκεντρώνει 40 από τις πιο αγαπημένες του κατασκευές και σας δείχνει με απλά σκιτσάκια και οδηγίες βήμα-βήμα πώς να τις φτιάξετε κι εσείς. Εμπρός, λοιπόν, τι κάθεστε; Σας περιμένουν ατέλειωτες ώρες απόλαυσης. Καλή διασκέδαση!