Λάουρα : το κορίτσι που σκοτώνει - Ξενόπουλος, Γρηγόριος, 1867-1951 (Αφοι Βλάσση, 1984)
"Δεν ήθελα να σκοτώσω κανένα, αλλ' αυτό δεν εμπόδισε να σκοτώσω τρεις!... Στο δικαστήριο αθωώθηκα κι ο κόσμος μου 'ριξε δίκιο...". Ένα βιβλίο για κάθε άνθρωπο, κάθε ηλικίας. Ένα έργο δυνατών αισθημάτων και συνεχών συγκρούσεων. Ένα μυθιστόρημα από τα καλύτερα της ελληνικής πεζογραφίας, που συγκλονίζουν την καρδιά μας.