Ο Θεός κρύφτηκε στο Κατμαντού - Upadhyay, Samrat (Λογοτεχνία / Μεταίχμιο, 2002)
Σε μια πόλη όπου ο Θεός είναι πανταχού παρών, όπου η έννοια της ιδιωτικής ζωής είναι απατηλή και η οικογένεια καθορίζει την ταυτότητα, άντρες και γυναίκες βρίσκονται στο έλεος των επιθυμιών τους, αλλά δεν μπορούν να ξεφύγουν από την εξουσία της κοινωνίας τους. Υπέροχες ιστορίες γεμάτες ειρωνεία, συμπόνια και σοφία μάς αποκαλύπτουν τη φύση της ανθρώπινης επιθυμίας αλλά και μια θεοκρατική κοινωνία που αλλάζει.