[Πρακτικά εκλογών αντιπροσωπείας 1898-1911] ([χ.ό.], 1898)
Κώδικας συνεδριάσεων και εκλογών της Αντιπροσωπείας των ετών 1898-1911 επί αρχιερατείας του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιου και στη συνέχεια του Φώτιου