Ζωντανός Βούδας, ζωντανός Χριστός : δοκίμιο - Hanh, Thich Nhat (Ελληνικά Γράμματα, 2000)
Ο συγγραφέας του Ζωντανός Βούδας, Ζωντανός Χριστός, αυτού του απλού και σοφού βιβλίου, με γλώσσα κατανοητή, πειστική και διεισδυτική, τονίζει με έμφαση τις ομοιότητες του Βουδισμού και του Χριστιανισμού, υποστηρίζοντας ότι οι διαφορές που υφίστανται λειτουργούν συμπληρωματικά.