Μαλλιά κουβάρια την Παρασκευή : μυθιστόρημα - Jacobs, Kate, 1973- (Μοντέρνοι Καιροί, 2008)
Κάθε Παρασκευή μετά τις οχτώ, το μαγαζί της Τζόρτζια Γουόκερ γέμιζε κόσμο. οι πελάτισσες κατέφταναν με τα πλεκτά τους, κάθονταν στη μεγάλη ροτόντα, έπιναν καφέ, κουβέντιαζαν για την αγάπη, τη φιλία, τον έρωτα, την προδοσία και γίνονταν μαλλιά κουβάρια.