Τοπικές καταιγίδες - Boyd, William, 1952- (Μεταίχμιο, 2009)
Ένα συναρπαστικό ανάγνωσμα με έξυπνη πλοκή γεμάτο μυστήριο και συνωμοσίες, που δεν μπορείς να αφήσεις από τα χέρια σου, από έναν εξαιρετικό τεχνίτη της γραφής που τον παρομοιάζουν με τον Ντίκενς, τον Τζον Λε Καρέ και τον Γκράχαμ Γκρην.