Η κουζίνα της Σμύρνης /
Η ιστορία, τα μυστικά και οι τεχνικές βήμα-βήμα της πιο φημισμένης μικρασιάτικης κουζίνας. Το αφιέρωμα του Γαστρονόμου στη μεγαλειώδη σμυρναίικη μαγειρική επανακυκλοφορεί σε μορφή βιβλίου με τις διπλάσιες συνταγές, τεχνικές φωτογραφημένες βήμα-βήμα, αλλά και πληροφορίες για την ιστορία και τη γαστρο...
Сохранить в:
Другие авторы: | |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2013
|
Серии: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γεύσεις Ελλήνων |
Предметы: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Шифр: |
641 ΚΟΥ |
---|---|
Копировать Unknown | Доступно Поместить задолженность |