Η κουζίνα της Σμύρνης /

Η ιστορία, τα μυστικά και οι τεχνικές βήμα-βήμα της πιο φημισμένης μικρασιάτικης κουζίνας. Το αφιέρωμα του Γαστρονόμου στη μεγαλειώδη σμυρναίικη μαγειρική επανακυκλοφορεί σε μορφή βιβλίου με τις διπλάσιες συνταγές, τεχνικές φωτογραφημένες βήμα-βήμα, αλλά και πληροφορίες για την ιστορία και τη γαστρο...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Другие авторы: Πατέρα, Καλλιόπη (Редактор)
Формат:
Язык:Greek
Опубликовано: Αθήνα : Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2013
Серии:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γεύσεις Ελλήνων
Предметы:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Подробно о фондах из ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Шифр: 641 ΚΟΥ
Копировать Unknown Доступно  Поместить задолженность