Η κουζίνα της Σμύρνης /
Η ιστορία, τα μυστικά και οι τεχνικές βήμα-βήμα της πιο φημισμένης μικρασιάτικης κουζίνας. Το αφιέρωμα του Γαστρονόμου στη μεγαλειώδη σμυρναίικη μαγειρική επανακυκλοφορεί σε μορφή βιβλίου με τις διπλάσιες συνταγές, τεχνικές φωτογραφημένες βήμα-βήμα, αλλά και πληροφορίες για την ιστορία και τη γαστρο...
Gorde:
Beste egile batzuk: | |
---|---|
Formatua: | Liburua |
Hizkuntza: | Greek |
Argitaratua: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2013
|
Saila: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γεύσεις Ελλήνων |
Gaiak: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Sailkapena: |
641 ΚΟΥ |
---|---|
Alea Unknown | Eskuragarri Erreserbatu |