Η κουζίνα της Σμύρνης /
Η ιστορία, τα μυστικά και οι τεχνικές βήμα-βήμα της πιο φημισμένης μικρασιάτικης κουζίνας. Το αφιέρωμα του Γαστρονόμου στη μεγαλειώδη σμυρναίικη μαγειρική επανακυκλοφορεί σε μορφή βιβλίου με τις διπλάσιες συνταγές, τεχνικές φωτογραφημένες βήμα-βήμα, αλλά και πληροφορίες για την ιστορία και τη γαστρο...
Αποθηκεύτηκε σε:
Andre forfattere: | |
---|---|
Format: | Bog |
Sprog: | Greek |
Udgivet: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2013
|
Serier: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γεύσεις Ελλήνων |
Fag: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Klassifikationsnummer: |
641 ΚΟΥ |
---|---|
Kopi Unknown | Tilgængelig Reservér” |