Η κουζίνα της Σμύρνης /
Η ιστορία, τα μυστικά και οι τεχνικές βήμα-βήμα της πιο φημισμένης μικρασιάτικης κουζίνας. Το αφιέρωμα του Γαστρονόμου στη μεγαλειώδη σμυρναίικη μαγειρική επανακυκλοφορεί σε μορφή βιβλίου με τις διπλάσιες συνταγές, τεχνικές φωτογραφημένες βήμα-βήμα, αλλά και πληροφορίες για την ιστορία και τη γαστρο...
Wedi'i Gadw mewn:
Awduron Eraill: | |
---|---|
Fformat: | Llyfr |
Iaith: | Greek |
Cyhoeddwyd: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2013
|
Cyfres: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γεύσεις Ελλήνων |
Pynciau: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Rhif Galw: |
641 ΚΟΥ |
---|---|
Copi Unknown | Ar gael Gwneud Cais |