Η κουζίνα της Σμύρνης /
Η ιστορία, τα μυστικά και οι τεχνικές βήμα-βήμα της πιο φημισμένης μικρασιάτικης κουζίνας. Το αφιέρωμα του Γαστρονόμου στη μεγαλειώδη σμυρναίικη μαγειρική επανακυκλοφορεί σε μορφή βιβλίου με τις διπλάσιες συνταγές, τεχνικές φωτογραφημένες βήμα-βήμα, αλλά και πληροφορίες για την ιστορία και τη γαστρο...
Saved in:
Other Authors: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2013
|
Series: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γεύσεις Ελλήνων |
Subjects: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Call Number: |
641 ΚΟΥ |
---|---|
Copy Unknown | Available Place a Hold |