Παναγιώτης Κανελλόπουλος : διά χειρός - Νικολόπουλος, Νίκος Ι., 1958- ([χ.ό.], 2012)
Συγγραφέας: Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Ι. Νικολόπουλος Έρευνα- επιμέλεια: Ισίδωρος Σιδερόπουλος Σχεδιασμός- σελιδοποίηση: Φίλιππος Μποτώνης Πρώτη έκδοση: Πάτρα, Μάρτιος 2012