Η Στρατιά της Ανατολής στα Βαλκάνια, αρχαιολογικά τεκμήρια ενός νοσοκομείου στη Θέρμη/Σέδες = L'armee d'Orient dans les Balkans, temoignages archeologiques d'un hopital a Thermi/Sedes : κατάλογος έκθεσης, Θεσσαλονίκη, Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, 21 Δεκεμβρίου 2012-3 Μαρτίου 2013 = catalogue de l'exposition, Thessalonique, Musee de la Civilisation Byzantine, 21 decembre 2012-3 mars 2013 - Αντωνάρας, Αναστάσιος; Μότσιανος, Ιωάννης (Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, 2012)
Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, Eπιστημονική επιμέλεια Αναστάσιος Χ. Αντωνάρας, Iωάννης Μότσιανος, Κατάλογος έκθεσης, Θεσσαλονίκη, Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, 21 Δεκεμβρίου 2012 - 3 Μαρτίου 2013, Θεσσαλονίκη 2012