Αποτυπώματα = Impressions : η βυζαντινή Θεσσαλονίκη = byzantine Thessalonike : σε φωτογραφίες και σχέδια της Βρετανικής Σχολής Αθηνών, 1888-1910 = through the photographs and drawings of the British school at Athens, 1888-1910 - Μέντζος, Αριστοτέλης (Κέντρο Βυζαντινών Ερευνών : Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης, 2012)
Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ (1888-1910) / Impressions : Byzantine Thessalonike through the photographs and drawings of the British School at Athens (1888-1910)