Κώδιξ πρακτικών αντιπροσωπείας ([χ.ό.], 1895)
Κώδικας με πρακτικά συνεδριάσεων της Γενικής Αντιπροσωπείας από 20/ 2/ 1895 έως και 21/ 11/ 1901 επί αρχιερατείας του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιου