Ρέντουλας, Ά. (2012). Ψήσιμο στη σχάρα: κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες. Αθήνα: Η Καθημερινή : Γαστρονόμος.
Παραπομπή Chicago StyleΡέντουλας, Άγγελος. Ψήσιμο στη σχάρα: κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες. Αθήνα: Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2012.
MLA引文Ρέντουλας, Άγγελος. Ψήσιμο στη σχάρα: κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες. Αθήνα: Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2012.
警告:這些引文格式不一定是100%准確.