Trích dẫn APA

Ρέντουλας, Ά. (2012). Ψήσιμο στη σχάρα: κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες. Αθήνα: Η Καθημερινή : Γαστρονόμος.

Trích dẫn kiểu Chicago

Ρέντουλας, Άγγελος. Ψήσιμο στη σχάρα: κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες. Αθήνα: Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2012.

Trích dẫn MLA

Ρέντουλας, Άγγελος. Ψήσιμο στη σχάρα: κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες. Αθήνα: Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2012.

Cảnh báo: Các trích dẫn này có thể không phải lúc nào cũng chính xác 100%.