APA-referens

Ρέντουλας, Ά. (2012). Ψήσιμο στη σχάρα: κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες. Αθήνα: Η Καθημερινή : Γαστρονόμος.

Chicago-stil citat

Ρέντουλας, Άγγελος. Ψήσιμο στη σχάρα: κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες. Αθήνα: Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2012.

MLA-referens

Ρέντουλας, Άγγελος. Ψήσιμο στη σχάρα: κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες. Αθήνα: Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2012.

Varning: dessa hänvisningar är inte alltid fullständigt riktiga.