Styl cytowania APA

Ρέντουλας, Ά. (2012). Ψήσιμο στη σχάρα: κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες. Αθήνα: Η Καθημερινή : Γαστρονόμος.

Styl cytowania Chicago

Ρέντουλας, Άγγελος. Ψήσιμο στη σχάρα: κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες. Αθήνα: Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2012.

Styl cytowania MLA

Ρέντουλας, Άγγελος. Ψήσιμο στη σχάρα: κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες. Αθήνα: Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2012.

Uwaga: Te cytaty mogą odróżniać się od wytycznej twojego fakultetu..