Ρέντουλας, Ά. (2012). Ψήσιμο στη σχάρα: κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες. Αθήνα: Η Καθημερινή : Γαστρονόμος.
Dyfyniad Arddull ChicagoΡέντουλας, Άγγελος. Ψήσιμο στη σχάρα: κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες. Αθήνα: Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2012.
Dyfyniad MLAΡέντουλας, Άγγελος. Ψήσιμο στη σχάρα: κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες. Αθήνα: Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2012.
Rhybudd: Mae'n bosib nad yw'r dyfyniadau hyn bob amser yn 100% cywir.