Το μοναχικό λιοντάρι - Pilcher, Rosamunde, 1924-2019 (Ωκεανίδα, 1999)
Για πρώτη φορά στη ζωή της η Σελίνα Mπρους, μεγαλωμένη στη σιγουριά μιας αριστοκρατικής λονδρέζικης συνοικίας, δεν ήξερε τι την περίμενε αύριο. Aκολουθώντας μιαν ακαταμάχητη παρόρμηση, είχε εγκαταλείψει τον μνηστήρα της, ένα νέο δικηγόρο με λαμπρό μέλλον, και πήρε το αεροπλάνο για ένα νησάκι κοντά στις ισπανικές ακτές. Έψαχνε να βρει τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ. Αυτό όμως που βρήκε ήταν μια απρόβλεπτη αλήθεια για τον εαυτό της και για τον άντρα που θα παντρευόταν. Γιατί το εξωτικό νησί του Σαν Aντόνιο της χάρισε κάτι περισσότερο από τον εκτυφλωτικό ήλιο του μεσημεριού. Έφερε στη ζωή της τον μυστηριώδη Tζωρτζ Nτάυερ, που δεν κρατούσε μόνο το κλειδί του παρελθόντος της... αλλά και της καρδιάς της.