Ζύμες για πίτες : 56 συνταγές - Κωνσταντινίδου, Βιβή (Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή, 2012)
Φτιάχνουμε βήμα - βήμα εύκολες, αλλά και πιο πολύπλοκες ζύμες, ανοίγουμε φύλλο και μαθαίνουμε όλα τα μυστικά, καθώς και ενδεικιτικές γεμίσεις για κάθε ζύμη.