Μυστήρια της γης : ιερά φυτά, μυστικιστικοί τόποι, αινιγματικά αντικείμενα - Fiebag, Peter (Τα μυστήρια του κόσμου, 1990)
Ένας πλούσια εικονογραφημένος τόμος, που παρουσιάζει παραφυσικά φαινόμενα, μύθους του παρελθόντος και προσωπικότητες από τον χώρο των απόκρυφων επιστημών, από τη σκοπιά της ιστορίας των πολιτισμών. Γίνεται αναφορά στα μεγάλα αινίγματα της παγκόσμιας ιστορίας. Τα Μυστήρια του Κόσμου Η γοητεία της αναζήτησς σε 6 τόμους που μαγνητίζουν το νου και τη φαντασία! Μυστήρια της Δύσης Θρησκευτικά θαύματα, απόκρυφες επιστήμες, ανεξήγητα φαινόμενα Μυστήρια της Γης Ιερά φυτά, μυστικιστικοί τόποι, αινιγματικά αντικείμενα Μυστικά Μηνύματα Σύγχρονες διδασκαλίες, μελλοντικές προφητείες Μυστήρια της Ανατολής Σημεία και σύμβολα, θεοί και προφήτες Μυστήρια της αρχαιότητας Ιεροί τόποι, χαμένοι πολιτισμοί, αινιγματικοί μύθοι Κρυμμένοι κόσμοι Ανεξήγητα φαινόμενα, μυστήρια οράματα