Ετυμολογικό λεξικό της νέας ελληνικής γλώσσας : ιστορία των λέξεων, με σχόλια και ένθετους πίνακες : έγκυρη επιστημονική πληροφόρηση για την προέλευση των λέξεων, για την εξέλιξη της σημασίας τους, για τα δάνεια και αντιδάνεια της ελληνικής, για τα ομόρριζα, παράγωγα, σύνθετα - Μπαμπινιώτης, Γεώργιος Δ., 1939- (Κέντρο Λεξικολογίας, 2011)
Έγκυρη επιστημονική πληροφόρηση: - για την προέλευση των λέξεων - για την εξέλιξη της σημασίας τους - για τα δάνεια και αντιδάνεια της Ελληνικής - για τα ομόρριζα - παράγωγα - σύνθετα