Μαγευτικές ιστορίες των Χριστουγέννων : δύο ιστορίες βασισμένες σε κείμενα μεγάλων ξένων συγγραφέων και ένα παραδοσιακό παραμύθι - Ρώσση-Ζαΐρη, Ρένα (Άγκυρα, 2008)
Ιστορίες πράσινες και κόκκινες, σαν τα χρώματα τα γιορτινά. Ιστορίες τρυφερές σαν το χάδι των αγγέλων. Χίλια μύρια θαύματα ανακατεμένα με χρυσαφένια αστεράκια, ξωτικά, μωράκια, καλικαντζαράκια, κούκλες, το μικρό Χριστό και τον Αη-Βασίλη σε ένα γιορτινό βιβλίο καρδιάς!