Η διαθήκη - Perdue, Lewis (Ξένη Λογοτεχνία / Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, 2005)
Ο κώδικας του Ντα Βίντσι είναι μια ανεκτίμητη συλλογή των πρωτότυπων έργων του Λεονάρντο. Όταν ο μελετητής του Ντα Βίντσι Βανς Έρικσον ανακαλύπτει ότι αρκετές από τις σελίδες του κώδικα έχουν πλαστογραφηθεί, ξεκινά την έρευνα για τα γνήσια έγγραφα, τα οποία ίσως περιέχουν τρομακτικά μυστικά και αποκαλύψεις.