Τα ζώα της θάλασσας : ο φυσικός μας κόσμος - Faundez, Anne (Οι πρώτες μου γνώσεις, 2005)
Tι κάνουν τα χταπόδια όταν δέχονται επίθεση; Πώς μένουν ζεστές οι φώκιες που ζουν στις κρύες θάλασσες; Πώς πιάνουν το φαγητό τους οι θαλάσσιες ανεμώνες; -Οι εντυπωσιακές πολύχρωμες φωτογραφίες, το απλό κείμενο και το εικονογραφημένο γλωσσάρι θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αναγνώστες. -Περιλαμβάνονται επίσης οδηγίες για γονείς, νηπιαγωγούς και δασκάλους, όπου προτείνονται ποικίλες δραστηριότητες για την καλύτερη διδακτική αξιοποίηση του βιβλίου. -Κατάλληλα σχεδιασμένη για την τάξη ή το σπίτι, η σειρά "Οι πρώτες μου γνώσεις" δίνει στα παιδιά καινούρια ερεθίσματα, λύνει τις απορίες τους και τα βοηθά να κατανοήσουν τον κόσμο που τα περιβάλλει.