Ο αδελφός μου ο αρκούδος - Disney, Walt, 1901-1966 (Ελληνικά Γράμματα, 2004)
Την εποχή που το χιόνι σκέπαζε όλη τη γη, κάποιο αγόρι, ο Κενάι, θα ξεκινήσει για ένα ταξίδι μαγικό. Ένα γεγονός που θα σημαδέψει τη ζωή του θα γίνει η αιτία να γνωρίσει την αξία της αγάπης. Μιας αγάπης που ενώνει με αδελφικούς δεσμούς όλα τα πλάσματα πάνω στη γη.