Χρυσές περιπέτειες : ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες, τα ταξίδια του Γκιούλιβερ, το νησί των θησαυρών, ο Ρομπέν των δασών. - Γιαννακούρου-Γαλερού, Μαίρη (Παπαδόπουλος, 2004)
Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες. Τα ταξίδια του Γκιούλιβερ. Το νησί των θησαυρών. Ο Ρομπέν των δασών Τα τέσσερα βιβλία της σειράς «Φανταστικά Κλασικά» δεμένα όλα μαζί σε έναν τόμο, με σκληρό εξώφυλλο.