Ένα μπισκότο για τον Αϊ-Βασίλη - Slater, Cecilia (Ψυχογιός, 2009)
Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς και έξω έχει χιονοθύελλα. Ο Μιχάλης και η Μαλένα αναρωτιούνται πώς θα βοηθήσουν τον Αϊ-Βασίλη να βρει το σπίτι τους. Και τελικά αποφασίζουν: Θα φτιάξουν τα αγαπημένα του μπισκότα!