Τα τερατάκια και οι αριθμοί (Play-Doh, 2007)
PLAY-DOH: Μια πρωτότυπη σειρά βιβλίων που συνδυάζει τη δημιουργία και το παιχνίδι με την εκμάθηση και το διάβασμα. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν μαθαίνοντας ποιηματάκια, ταξιδεύοντας στο Διάστημα και μετρώντας τερατάκια, ενώ θα χρησιμοποιήσουν την πλαστελίνη για να φτιάξουν σχήματα και «νέους φίλους».