Φορτηγά - Sirett, Dawn (Αγγίζω και παίζω / Πατάκης, 2006)
Aνακαλύψτε μαζί με το παιδί σας τα οχήματα, αγγίξτε τα και παίξτε μαζί τους! Δώστε στο παιδί την ευκαιρία να εξασκήσει την αντιληπτική ικανότητα και τη λεπτή κινητικότητά του παίζοντας με τα παζλ. Διαβάστε του το απλό και κατανοητό κείμενο και στη συνέχεια αφήστε τη φαντασία του να ζωντανέψει τα οχήματα. Νιώστε μαζί του τη χαρά της ανακάλυψης και του παιχνιδιού.